mandag 1. juli 2013

LONDON, dag 1

Denne sommerferien bestemte vi oss for å prøve London by summer ;-).
Vi gleder oss, ungene gleder seg og mamma som er med, gleder seg og.  Turen var en gave fra oss til hennes 70 års dag :-). Grei gave til en som har alt og ikke ønsker noe.
Vi var tidlig på plass på Flesland, og kom oss avgårde mot London. 
Begynner å bli ganske trygg på tog og underground systemet her, så med kart og gatenavn så regnet vi med å finne kontoret for utlevering av nøkkelen.
Dette gikk som en drøm. Men leiligheten var ikke helt klar, så vi måtte la  bagasjen stå og ta oss en runde. 
På veien så vi en liten kanal med sluser. Fasinerende å se når båten skulle opp. Ikke mye moderne teknologi der nei ;-).



Været som møtte oss var det ingenting å klage på. Sol og deilig temperatur :-).
Mens vi ventet på nøkkelen valgte vi å ta turen til Lilly Whites, den gigantiske sportsbutikken på Piccadelly circus. Denne er jo et must å besøke ;-).
Denne butikken bruker man fort endel tid i, les:advarsel til mannfolk på shopping med konene ;-). Så fornuftig som jeg var, så ble det lunsj på Pizza hut først. Dette er et greit sted å spise ift ungene sine allergier. Men til tross for det så var det et eller annet i salat buffeten 
Sindre reagerte på. Han fikk mageknip. Fikk en allergi tablett, og kom seg.
Da var det  bare å begynne shoppingen. Den butikken skuffer aldri. Til og med Sindre og Vidar synes denne var bra :-). Sindre drømte seg vekk i etasjen med fotball utstyr. Fikk kjøpt masse julegaver og burdagsgaver, pluss at Sindre fin utvidet Liverpool garderoben sin ;-) Synne fant litt hun  og ;-)


Her er første utsiktsbilde fra altanen. Superfornøyd. Mer bilder kommer.


Før vi dro så snopte jeg meg nytt kamera.  Fikk testet det litt på nydelig solnedgang fra altanen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar