søndag 7. juli 2013

LONDON, dag 6

Da var vi dessverre kommet helt til avreisedagen vår :( Tiden går så altfor fort når man har det kjekt. Det har vært utrolig deilig å ha så god tid denne gangen. alltid noe å finne på i London. Flyet vårt skulle ikke gå fra Gatwick før i 20 tiden om kvelden, så vi hadde jo bra med tid før vi måtte ta flytoget avgårde :)


Vi pakket og ryddet oss ut av leiligheten. Ettersom koffertene var blitt "bittelitt" tyngre siden avreise ;), så fant de vi det lurest i å finne en taxi. Vi skulle sette fra oss baggasjen i sånne oppbevaringsbokser der flytoget gikk fra. Vi hoppet (bokstavelig talt) inn i en taxi, som stod i kø. 5 stk passasjerer, med 5 stk kofferter fra s til xl ;) pluss div håndbaggasje. Vi trodde vel egentlig aldri at vi skulle få plass inni der. Men noen av koffertene gikk inn ved siden av sjåføren, så dermed gikk det akkurat.


Etter at baggasjen var trygt levert, så dro vi mot Covent Garden. Vi hadde to ærend i butikkene der, Rayban og dansebutikk ;)

Dessverre var den litt liten :(

Synne sitt papradis ;)

Ungene fikk seg også en tur innom Starbucks, der de kjøpte milkshake. Synne ville ha koppen med seg hjem ;)


Da vi var å så Charlie and the chocolate factory, så oppdaget vi verden søteste resturant. Den het La Ballerina, og var selvsagt pyntet med masse ballet figurer. Så hva passet vel bedre da, enn å avslutte vårt herlige London opphold på denne flotte plassen. Og maten var helt fantastisk her og. Masse pizza og pasta :) Synne spiste eks ballerinapizza ;)






Før vi dro for å hente baggasjen vår, så hadde vi såpass god tid, at vi spasserte i nydelig solskinn gjennom Green Park og til Buckingham Palace. Et majestetisk og flott bygg, med hundrevis av flotte detaljer :)

 
 

 
Deretter gikk turen til Gatwick, og returen til Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar