fredag 5. juli 2013

LONDON, dag 4

Ny dag, nye muligheter I LONDON ;-) Litt overskyet i dag og, så tenkte vi at det kunne være perfekt med Madame Tussaus. Vi hadde kjøpt billetter på forhånd. Noe som var anbefalt i turist sesongen. Så vi tenkte jo at dette ville gå som en lek ;-). Det stod også at det var anbefalt å komme før klokken 10, for å slippe kø, det klarte vi ikke ;-). Vi var der omtrent 10.30, og møtte et folkehav uten like. Men vi var fortsatt optimistisk med tanke på at vi hadde fast track billetter. Fikk beskjed at vi skulle til inngang 3. Fortsatt positive :-)..
Men optimismen snudde fort. Køen til inngang 3 var vel ca 150 meter. ... Var nemlig ikke bare oss som hadde kjøpt sånne billetter ;-)


Men etter 5 min i køen, så fant vi ut at vår kø heldigvis gikk mye raskere enn de som kjøpte billetter der. Selv om køen virket uendelig, så gikk det bare 15 min ca. Det var veldig mye folk inne. Var ikke lett å holde sammen som gruppe, så kjente jeg ble litt svett ;-). Men det gikk heldigvis bra. Anbefaler å studere hvilke figurer man finner hvor. Det gjorde ikke vi, og mistet da en av fotballspillerne Sindre ville se. Det var vanskelig å orientere seg rundt når det var så mye folk der.
Men Bieber fant vi ;-)
Dersom skrekk kabinettet vurderes med barn, så tenk godt over det. Vi trodde dette ville gå greit med Synne med tanke på teateret, og da å skille mellom skuespill og virkelighet. Men så feil kan vi ta. Mørke, veldig høye lyder og mennesker som kom hoppende frem fra alle kanter falt ikke i smak hos prinsessen. Så hun og Vidar hoppet av. For oss som fullførte så var det ikke verdt å gå en gang til liksom, men greit å ha gjort det.
Marvel hadde laget en 4D film om sine superstjerner på besøk i London. Den var utrolig aartig. Vi satt der, med de alltid like kule 3D brillene, og ante fred og ingen fare. Setene ristet, det regnet og vi fikk plutselig vind midt i fjeset ;-). Artig opplevelse :-)


Lunsjen tok vi på Pizza Hut idag og. Sånn er det med barn med allergier og god appetitt for pizza ;-). Etter middag/lunsj tok vi turen på Primark. Dette er en billig og bra butikk. Ikke alt har super kvalitet, men det meste jeg har kjøpt der holder type h&m kvalitet, så mer enn godkjent. Finner alltid mye gøy her. Venninnegaver osv. Har gjort oss ferdig med mange julegaver, og det føles veldig bra :-). På Oxford street fant vi en bitteliten snopebutikk, som ungene bare måtte inn i ;-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar