onsdag 3. juli 2013

LONDON, dag 3

Litt mer overskyet i London i dag. Men for bergensere spillet jo det ingen rolle, så på med sommerklær å ut og opplev ;-)
I dag var det danse butikkene som stod på programmet først. De ligger på rekke og rad i Covent garden. Synne gledet seg. Vi var der å kjøpe tåspiss i april, så hun hadde jo vært det før. Denne gangen var ikke handlelisten like lang. Primært trengte hun mye ballett strømpebukser og forskjellige ting til freestyle, og ellers litt sånn gøye ting man ikke får i Norge :-).
Butikkene vi besøkte denne gangen var Dancia Internatinal, Sanscha, Block, Pinapple og Capeizo. Den siste oppdaget vi ved en tilfeldighet da vi gikk en  snarvei til Pinapple. Og for en glede. De andre butikkene har gjerne et eller to stativer med barneklær, mens denne hadde en hel etasje :-). Danse klær er så mye billigere her i London, så dette er absolutt å anbefale :-)


Vi tok lunsjen i Covent Garden i dag. Fant en koselig liten bar/resturant med nydelig mat. Gode og mette, så vandret vi litt i Covent Garden. Masse underholdning rundt i gatene der. Stort marked og masse folk. Sindre fant Apple butikk, men dessverre for han så var ikke prisene så mye billigere at det var verdt å kjøpe ny mobil her ;-).

Ut på ettermiddagen var det på tide å komme seg hjem til leiligheten og slappe av litt. I kveld hadde vi nemlig billetter til Wicked. Som jeg gleder meg. Har hørt så mye bra om den musikalen. Når jeg da i tillegg elsker musikken, så må det jo bli bra :-).



Wicked innfridde. Fanatiske sangprestasjoner av flere av karakterene.  Jeg satt med frysninger maaaaaange ganger. Flotte kostymet og scenografi var det og. Det er vi jo blitt vant med i London, så det forventes jo nesten ;-). Jeg elsket denne musikalen. Synne hang greit med i musikalen, til tross for at hun ikke var forberedt og kjente historien. Sindre var litt bob bob. Han er jo ikke den største teater entusiasten, men ville være med å se. Så ja, denne kan absolutt anbefales :-)



Nå tar vi kveld ;-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar