tirsdag 2. juli 2013

LONDON, dag 2

Nok en nydelig dag med sol og 20 grader, minst :-). Vi bestemte oss for å starte dagen i dag med London Eye. Vi fikk tips om aIt det var lurt å komme hit tidlig, spesielt om sommeren. Er ikke bare vi som vil dit ;-). Vi hadde kjøpt billetter på forhånd, men måtte aktivere de før vi kunne stille oss opp i køen. Den køen var ikke så gale, 5-10 min.  Køen for å kjøpe billetter var enorm. Så vi sparte endel tid på å fikse 
det på forhånd :-). Så var det bare å komme seg til køen. Den så ganske lang ut, men det gikk overraskende fort. I og med at London Eye ikke stopper, slik at folk går av og på i fart, så gikk det ganske så radigt :-). Skal ikke nevne navn, men noen av oss var litt nevøse for høyden og disse vognene gynget veldig høyt der oppe ;-)



Vi glemte fort all engstelse. Vi var mer fasinert over utsikten og var travelt opptatt med å fotografere. Vi fikk også et 360 graders kart, slik at vi kunne lokalisere attraksjonene fra luften. Vognene var merket med øst og vest, slik at man lettere kunne finne ønsket mål. I hver vogn var det også plassert flere nettbrett. Her kunne vi lese om attraksjonene man kunne se. 


Her er det mamajestetiske Big Ben og housw of parlament som ruver ved Themsen.
Vognene var stabile, og man merket knapt at de beveget seg. Eller kanskje det bare var det at vi var så opptatt med å fotografere ;-). Akkurat da vi var på toppen så kjente jeg et snev av at vognen gynget litt. Da glemte jeg utsikten et lite sekund ;-) men det forsvart heldigvis fort ;-) 


Vel trygt nede på bakken, så var vi aske enig om at dette var superkjekt. Inkludert i billettprisen var også inngang til 4D attraksjonen. Dette var enfilm laget om London Eye. Fantastisk. Vi følte vi tok på såpebobler og måker. Og vinden blåste mot oss når fuglene kom flygende. Ikke minst så begynte det både å snø og regne på oss også. Artig.

Vi spaserte over Golden Jubilee Bridge. En flott gangbro. Jeg hadde en ide om ballerina bilder av Synne der, og det ble det. 

Så bar det av sted til Hamleys og Nike store. De trenger vel neppe mer forklaring, bortsett fra at Hamleys ligger i Regent street, og Nike store i Oxford street. Underground til Oxford circus er rett ved Nike store, og 5 min unna Hamleys. 


Hamleys består da av 7 etg med leker. Butikken er en attraksjon i seg selv. Øverste etg er en svær snopeavdeling.


Aase company nike collection summer 2013.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar