lørdag 3. august 2013

KAPTEIN KNURR KAKE

Synne er med i et stykke som heter Kaptein Knurr. Det spilles i disse dager i Gamle Bergen. Kan absolutt anbefales. Like moro for liten og stor ;) Stykket spilles hver dag, kl. 21.00, frem til og med 11.august 2013.
1 august hadde de premiere, og meg og Synne snakket litt om at det hadde vært artig med en premierekake. Så dermed begynte de små grå å kverne ;)
 
Og slik ble resultatet:
 
 
Her fra fronten på kaken. All pynt er spiselig, laget i sugar paste. Valget ble sjokoladekake, med bringebær mousse og melkesjokoladekrem, ettersom det er Synne sin favoritt :)

 
Her ser dere venstre siden på kaken. Skal forklare litt mer om de forskjellige detaljene på de bildene som viser de bedre :)

 
Her er høyre siden, og baksiden.

 
I hjørnene på kaken her, så ser dere haiene "sirkler" rundt ;) Dette er noe Kaptein Knurr bruker som trussel. Til høyre på kaken (på stranden) ligger også Kaptein Knurr sin kikkert, og stokken hans. Forsøkt kopiert sånn noenlunde likt ;) Ubåten stikker også opp av vannet foran kikkerten der. Men der la Synne inn protest, for det var EN UBÅT AV GULL, ikke av kull som jeg tenkte.... det var hjertet som var av kull ;) Jaja, kikkerten var svart, båten UNDER vann er av GULL. Jeg lover ;)

 
Her ser vi skattekartet, som er meget sentralt i stykket. Havhuldregutten Baldrian finner nemlig skattekartet til Kaptein Knurr. Han vil ut på eventyr :)
Den orange hatten tilhører Maremineheksen Madam Mare. Hun holder til i Mareminegrotten, og ønsker mest av alt i hele verden å finne den siste ingrediensen for å kunne klare å fly ;)


Her er Poseidon perle. En magisk kule som gir eieren stor makt. Kaptein Knurr ønsker å få tak i denne perlen, men Madam Mare vokter den i hulen sin.

 
Litt bedre bilde av Madam Mare sin hatt. Her ser dere også sanden og et av skjellene bedre. De forskjellige skjellene på kaken, er laget i en selvlagete former.


Her er det Gyldne Kamskjell, som lille Baldrian gjør seg fortjent til å få :)

 
Her ser dere haifinnen litt bedre. Som en bord rundt kaken la jeg bølger. Også pyntet jeg med skjell rundt omkring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar