onsdag 16. oktober 2013

KARAKTERENE I ROBIN HOOD, del 1

Her skal jeg prøve å gjøre dere kjent med karakterene i Robin Hoods Hjerte:
 
Bildene er tatt av DNS, og ligger også tilgengelig på teaterets hjemmeside :)
 
ROBIN HOOD  - barskingen selv. En skikkelig gangster ;) Robin Hood regjerer i Sherwoodskogen, og ser på denne som hans eiendom. Alt og alle som går inn dit, risikerer å møte hans vrede i jakten på rikdom og ære. Og kvinnfolk vil han ikke ha noe av i skogen. Han har nemlig sin egen teori om det ;) Robin Hood er en tilsynelatende kald og hjerteløs type, som ikke slipper noen innpå seg.... men så endres noe drastisk ;)
Han er en tydelig leder, som kjører hardt på reglene og gir lite rom for slingringsmål.
Robin Hood spilles av Kristoffer Sagmo Aalberg. Han gjør en utmerket jobb synes jeg. Robin Hood er et fysisk krevende stykke for mange av skuespillerne, deriblant Kristoffer. Han er en meget troverdig Robin Hood. Leverer akrobatikk på høyt nivå. Hensynsløs og skummel, omsorgsfull og tøff. Han varierer veldig bra fra den barskeste tøffingen, til det helt mykeste ;)
 
ROBIN HOODS BERYKTEDE MENN:
 
WILL SCARLETT - nr 3 fra høyre, på bildet. En tyv som er like fryktløs og uredd som Robin Hood. Lojal og tro mot Robin Hood ;)
Will Scarlett spilles av Ole Petter Knarvik, også kjent fra dansegruppen Absence. Så med det sagt så sier det seg selv at her er det åpning for en del akrobatikk i kampene. En utmerket danser/akrobat, som også får vist at han mestrer skuespillerfaget.
 
MUCH MILLER - nr 2 fra høyre, på bildet. Kanskje den mykeste mannen av de fryktløse. Han følger Robin Hoods regler, men har stor sympati for andre mennesker og er meget glad i kvinner ;) Smart og fornuftig viser han seg også å være.
Much Miller spilles av Stian Isaksen. Han tilfører røvergjengen mye humor, noe som gjør at kontrastene blir veldig fine. Også han imponerer med fysisk spill i kamper og ikke minst i tau. Fysisk krevende.
 
LILLE-JOHN - nr 4 fra høyre, på bildet. Er kusk på et følge som ranes av Robin Hood. Etter å ha mistet både hester og passasjerer, så får han slå seg sammen med Robin Hoods menn. Hva som må til for at han blir godtatt av skogens menn, får dere vente og se ;) Han finner fort sin plass i gjengen, og er absolutt et friskt pust som skaper mye humor og moro. Lille-John er ellers en ganske fornuftig, smart og løsningsorientert kar :).
Lille-John spilles av Knut Olav Elvik. Han spiller karakteren sin svært overbevisende. Han får klart og tydelig frem nyanser, følelser og humor :).
 
 
 
 
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar