fredag 14. februar 2014

OPPUSSING, STEP 1

Før jul startet jeg på prosjekt oppussing av Synne sitt rom. Da Vidar skadet armen sin, røk en scene, og måtte operere...stod valget med å utsette det til etter jul, eller prøve selv. Så da ble det siste valget, og resultatet kommer her ;)
Episode 1 av Ingunn gjør ting hun ikke kan:
Synne har hatt baby rosa prinsesserom, og har lenge mast om å pusse opp. Noe jeg har prøvd å fortrenge ;) Men nå måtte vi gjøre noe. Første innlegget her er litt om hvordan rommet så ut før vi begynte.
Utgangspunktet er at hun har et veldig lite rom, som pr i dag er dårlig utnyttet... Hun har knapt plass til å ha noen inne. Alt for mye leker/dill og møbler som tar plass.
Så jeg begynte planleggingen av møbleringen først. Hvordan skal det se ut, hva skal vekk, hva må erstattes? Ideene begynte å komme ;)
 
 
Den ene skuffen i klesskapet knakk... Selvfølgelig var den utgått fra sortimentet på IKEA, så dermed har den blitt stående under sengen hennes en stund...

 
ROT.... Men det er ganske vanskelig å rydde dette og... Rett og slett alt for mye. Så det vi begynte med, var å tømme alt... Kaste og sortere, rydde vekk og selge unna.

 
Ole Brumm lampen i taket har hun hatt siden hun var baby, så kanskje på tide å bytte ut ;)
Da er det bare å sette i gang ;)
 
Fortsettelse følger :).


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar