tirsdag 11. februar 2014

ANNIE TUR TIL OSLO

Synne, og jeg, elsker Annie. Så når det ble klart at en av Synne sine venninner fra teateret fikk hovedrollen som Annie, på folketeateret...så måtte vi selvfølgelig reise over å se det. I den forbindelse laget jeg kort og et lys (kommer i et senere innlegg) til Mathea-Mari. Kortet måtte selvsagt være Annie inspirert :)
 

 Jeg liker å bruke bilder, for å gjøre det mer personlig :)
 

 
Her er vi kommet til folketeateret, og denne figuren måtte jo bare testes ut ;)

 
Vi satt på første rad, og hadde stjerneplasser :) Storkoste oss gjennom hele forestillingen. Mathea-Mari strålte på scenen, og hadde et virkelig stjernelag med seg. Masse artig kreografi. Synne digget at de gikk på skøyter på skurekoster ;) Også var scenen svæææær, og ga de muligheter til store dansenumre. Eks når flere skittentøyskurver føk på kryss på tvers over scenen. Det krever plass, og var utrolig kult. Ekstra gøy var det at Miss. Hannighan var bergensk og (Kjerst Elvik). Hun gjorde en fantastisk kakrakter :)

 
Etter forestilling fikk vi komme back stage og hilse på Mathea-Mari. Det var stor stas. Medaljongen som Synne har på seg kjøpte vi der :).

 
Vi var så heldig å klare å få til møte med ferievenninnene til Synne. Synne og Jenny danset og sang sammen på vingsenteret en sommer, og siden den gang har vi prøvd så godt vi kan å holde kontakten og besøke hverandre i ferier etc :). Alltid like kjekt :).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar