torsdag 17. januar 2013

Takk for denne gang kort

En av skuespillerne i Fanny og Alexander måtte tre ut av rollen sin før det var ferdig. Irene, som spilte barnepiken Maj var nemlig gravid. Og når litt av poenget er at hun "smelles på tjukken" i stykket, så ble det litt feil med stor mage fra starten ;).
Irene er en av de som Synne har hatt mest med å gjøre. Som barnepiken i stykket, så har hun mange scener med barna og de ble derfor godt kjent der. Men i tillegg så delte de garderobe.
Irene gjorde en fantastisk Maj, og det blir veldig rart å nå se en helt ny tolkning av karakteren fremover.
Synne var heldig å få siste forestillingen til Irene, og hun ville da gi en liten "takk for nå" hilsen til henne. Dette synes jeg var koselig, og hjalp selvsagt til.
Vi fant et fint bilde der de bagge var med, og begynte...


Kortet ble forholdsvis enkelt. Men jeg synes det utspiller kjærlighet/glede og teater. Synne ble veldig glad i Irene, og dette ville vi få frem. Det er ingen selvfølge at de voksne skuespillerne får den kontakten med barna. Så vi er veldig takknemlig for de som møtte Synne med den ekstra omsorgen, og da spesielt de 3 hun delte garderobe med. De voksne i Fanny og Alexander var generelt utrolig flinke og oppmerksomme ovenfor barna, men det er alltid noen de knytter seg mer til enn andre. Noen som gir det lille ekstra av seg selv, forteller morsomme historier, spøker og tuller bak scenen, hjelper de osv, og Irene var en av de for Synne.
Inni kortet skrev vi en fin hilsen med gode minner :).


Kortet ble et slags sjokoladekort. Vi laget en lomme til en melkesjokolade på baksiden.

Takk for at du tittet innom bloggen min i dag :).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar